What we are made of...

The GelBottle Inc ble til med høy kvalitet og innovasjon i tankene, å tilbyr et utrolig utvalg av over 400 unike farger som tilfredsstiller alles smak.
Vi utvikler banebrytende produkter som Builder In A Bottle™ og GelPot, to revolusjonerende builder gel-systemer for både naturlige negler og extensions. Med vår spesielle tilnærming har vi raskt vokst til å bli et internasjonalt merke som er anerkjent over hele verden. 
Vi har lært at veien videre er å sette trender, ikke å følge dem.

The GelBottle Inc™ gel lakker er høyt pigmentert, flisebestandig og gir ekstremt langvarig glans. Ikke nok med det er vi også VEGANSK, CRUELTY FREE og 10-FREE (våre produkter inneholder ikke formaldehyde, Dibutyl phthalate, toluene, formaldehyde resin eller camphor)

Hva som gjør produktene våre unik

100% TRYGT. 100% GEL FORMULA.

RUNDT 110 SETT PER FLASKE

HERDES I LED 45 SEKUNDER ELLER I UV 2 MIN

ENKEL SOAK OFF 10 TIL 15 MIN

NON-WIPE TOP COAT

EKSTREM LANGVARIG GLANS

STORT FACEBOOK NAIL TECH STØTTE SAMFUNN

NYE PRODUKTER HVER MÅNED 

INGEN BEHOV FOR PRIMER

INGEN BEHOV FOR DYRE WIPE OFF LØSNINGER

"BUILDER IN A BOTTLE" SELF LEVELLING SOAK OFF BUILDER GEL SYSTEM

EASY FILLING

NON-SHRINKING FORMULA

OVER 500 FARGER

NON-YELLOWING

10-FREE
Formaldehyde, Toluene, Dibutyl Phithalate, Formaldehyde Resin, Camphor, Ethyl Tosylamide, Xylene, Triphenol Phosphate, Sulfate or Sulphate, Parabens

HIGHLY PIGMENTED

CRUELTY FREE OG VEGAN

Produktene forklart: 

Top Coats

Matte Top Coat

Oppnå en perfekt silkemyk matt finish. Produktet er non-wipe.

Extreme Shine Top Coat

Krystallklar finish. Denne langvarige topcoaten transformerer fargen og gir den en skinnende glass effekt som gir høy glans. Designet for å vare i 4+ uker. Dette produktet er non-wipe. 

Rubber Top Coat

En sterk topcoat med tykk konsistens. Ideell for å innkapsle chunky glitter, bygge det siste laget av negle extensions (for fyll, hvis negelene skal være opaque nude), eller for å fullføre en gel manikyr (påfør her et tykkere lag å la det legge seg før neglene herdes i lampe). Produktet er non-wipe. 

Base Coats

Clear Rubber Base Coat

Fleksibel base coat som bøyes sammen med neglen. Designet for å gi ekstra styrke til flakende, skjøre, tynne eller splittende negler. Brukes vanligvis til manikyrer og som en base for extensions. 

2-in-1 Base Coat

Perfekt for sunne, sterke negler. En base coat med tilsatt primer, brukes for normale gel manikyrer. Soak off tar mindre enn 10 minutter. 

Builders

Builder In A Bottle™

Builder In A Bottle™, aka BIAB™ eller Cover Nude Builder, er et utvalg av allsidige soak-off builder gels ideell for å skulpturere med former og/eller lage extensions med tips. De kan også brukes som base coat, da de er en alt-i-ett primer og base. De kommer alle i en praktisk flaske med børste, for enkel og rask påføring. 

GelPot

Tykkere, file-off, builder gels, ideell for å skulpturere lange extensions og ekstreme former. Krever en gelbørste for påføring. 

GelPot Nude

Tilgjengelig i en rekke nude toner. Denne type GelPot er tynnere i konsistens som gjør den enklere å jobbe med og gir mer frihet under påføringen. Ideell for å skulpturere med former og/eller extensions ved hjelp av tips. Krever en gelbørste for påføring. 

Effect Gels

Thermal

En fargeskiftende gel som reagerer på kulde og varme. Tilgjengelig i en rekke farger. 

Glass

En tynn, farget gel- spesielt designet for vakre, gjennomsiktige glasseffekter. Tilgjengelig i en rekke farger.

Blooming Gel

Oppnå enkelt watercolour, airbrushed, marmor, stripe, blomst og mange andre design med Blooming Gel. Kan brukes over alle GelBottle farger. 

Chameleon (Magnetic)

Duotone effekt som skifter mellom farger. Krever en mørk base for å få effekten til og virkelig vises og så en magnet for å aktiveres. 

CatEye (Magnetic)

Gel lakk med en Cat-Eye effekt. Krever en magnet for å aktiveres. 

CatEye Top Coat (Magnetic)

Oppnå en Cat-Eye lignende effekt på toppen av alle GelBottle farger med denne Cat-Eye top coat serien. Krever en magnet for å aktivere og Extreme Shine eller Rubber Top Coat for å fullføre.