FAQ

OM THE GELBOTTLE INC

Vi er en produsent og verdensomspennende leverandør av profesjonell kvalitets gel neglelakk og tilbehør. 

Ja, i mars 2018 lanserte The GelBottle Inc GelBottle Academy. Hvor vi vil fordype deg i en interaktiv utdannelsesopplevelse som ingen andre i bransjen. Vi gir deg de nyeste innovasjonene fra et av det største Gel-merket i Storbritannia. GelBottle Academy kan skryte av et team av dyktige og erfarne teknikere og lærere på forskjellige steder i Storbritannia. Med fingrene fast på pulsen til bransjen, vil lærerne våre dele en verden av teknisk informasjon, applikasjonstips, samt sosiale medier og fotograferingsferdigheter for å hjelpe deg med å bygge eller øke virksomheten din. 

Akademiet kommer snart til Norge, i mellomtiden tilbyr vi et bredt utvalg av online opplæringsvideoer samt nedlastbare trinnvise veiledninger for å oppnå riktig applikasjon og best resultat. 

Ja det er de, de inneholder ikke formaldehyde eller formaldehyde resin, toluene, dibutyl phthalate (DBP) eller camphor.

Ja det er de. Ingen dyr blir noen gang skadet i produksjonen av produktene våre.

BESTILLINGER, LEVERING OG MER

For å få opp betalingsløsning må du være Pro kunde. Du blir Pro kunde ved å laste opp ditt kursbevis / diplom på din profil. 

Du vil da få et valg om å betale nå med kort via Stripe. Vi jobber med å få ordnet en Klarna løsning. 

Du blir Pro kunde hos oss ved å opprette en profil og deretter laste opp ditt kursbevis / diplom som negletekniker. 

Vi forsøker alltid å sende neste dag hvis bestillinger er plassert før kl. 09.00 mandag-fredag. Tillat opptil 10 virkedager i travle perioder. 

Du vil motta et automatisk varsel, via e-post eller tekst, fra budet så snart bestillingen din er sendt. 

Hvis vi mangler et eller flere produkter du ønsker, kontakt oss på [email protected]

Hvis du har behov for å redigere din bestilling eller endre produktene du har kjøpt må du ringe oss på tlf +4795998820 så snart som mulig. Endringer eller tillegg må belastes over telefon, med kort, vennligst ha kortinformasjonen klar. 
Hvis bestillingen er sendt, kan vi ikke gjøre noen endringer. 

Hvis din leveringsadresse er en annen enn den du har oppgitt må du ringe oss så snart som mulig på tlf +4795998820.
Hvis bestillingen er sendt, kan vi ikke gjøre noen endringer. 

PRODUKTER

BIAB og Cover Nude Builders er en serie av soak off gel builders som er ideelle for forming og tip extensions. De kan også brukes som base coats, da de er en alt-i-ett primer og base. 

Det er en base coat som er fleksibel og bøyer seg sammen med neglen. Rubber base (gummibase) er designet for å gi ekstra styrke til negler som er flassende, sprø, tynne eller splitter seg.

Det er en sterk top coat, ideell for inkapsling av chunky glitter, for å bygge det siste laget med negleforlengelse (kan også brukes som et fyllingsformål for negler som er ment å være opaque nude), eller for å bare fullføre en gel manikyr.

Det er en base coat med tilsatt primer, brukes til vanlig gelmanikyr. 

Det er en ‘non-wipe’ top coat med langvarig glans og glasseffekt, designet for å vare i over 4 uker.

Rubber Base er designet for å gi ekstra styrke til flassende og tynne negler, mens 2in1 Regular Base er for normale negler. 

METODER FOR PÅFØRING

Vår gel-lakk er sterkt pigmentert, og du kan oppnå full dekning med bare ett strøk, men for best resultat anbefaler vi to. 

Vi anbefaler bare aceton fordi det fjerner olje, støv og dehydrerer neglelaget som forberedelse før påføring av base lakk (base coat). Det brukes best for å oppnå langvarige resultater. Alle produkter som ‘scrub-fresh’ eller ‘prep-n-wipe’ vil føre til løfting.

Ja, men bare over BIAB eller Cover nude base.

Ja, det kan du, ved å påføre et tynt lag på naturlige negler eller tips. 

For best resultat og langvarige negler, anbefaler vi å bruke vår 72W 2in1 UV / LED - lamper. Du finner de i vår nettbutikk.

TGB - MSDS

STILL HAVE QUESTIONS?